Sorteer op
per pagina
 • Sojakaars- You are Gold
  Sojakaars- You are Gold

  Mix van verse bloemen, gouden perzik, sensuele kasjmier muskus en zachte vanille

  € 10,50
 • Sojakaars- Heppie Beursdeej
  Sojakaars- Heppie Beursdeej

  Mix van zuivere groene thee en frisse bamboe en bloemen

  € 10,50
 • Sojakaars- Let's be Mermaids
  Sojakaars- Let's be Mermaids

  Een frisse, pure en comfortabele mix van amber, citrus, lelie en jasmijn met een zacht vleugje muskus

  € 13,95
 • Sojakaars Perfectly Amazing
  Sojakaars Perfectly Amazing

  Minty Mamboo
  Een frisse geur met waterige, bloemige en complexe noten, geblend met een modern bamboehart. Een mix van appel, mint, bamboe, lelie, viooltjes en tuberoos

  € 10,95
 • Sojakaars- Jij bent Goud Waard
  Sojakaars- Jij bent Goud Waard

  De fijne zoete aroma van verse vijgen in combinatie met de houterige maar verfrissende kick van copaiba

  € 8,95
 • Sojakaars Super Duper
  Sojakaars Super Duper

  Een frisse, pure en comfortabele mix van amber, citrus, lelie en jasmijn met een zacht vleugje muskus

  € 9,95
Sorteer op
per pagina

 

MyFlame- Sojakaarsen

Langere brandtijd*
Sojakaarsen branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen. Je hebt dus veel langer plezier van je kaars(en) en dit is natuurlijk ook weer beter voor het milieu en je portemonnee.

Geen roet*
Heb jij het ook wel meegemaakt dat je een kaars bij de muur hebt gezet en er een grote zwarte walm op je muur achterbleef? Of als je vaak kaarsen brandt in je huis, de muren en het plafond op den duur zwart worden?

Daarnaast zitten er ook kankerverwekkende stoffen (zoals benzeen) in deze zwarte rook en is dus slecht voor je gezondheid. Met de natuurlijke kaarsen van My Flame heb je hier allemaal geen last van. 

Sojakaarsen veroorzaken namelijk geen zichtbare rook en stoten niet tot nauwelijks roet af. Dus geen zorgen, zet je huis gerust vol met onze kaarsen.

Betere geurverspreiding*
Sojakaarsen hebben een langere en snellere geurverspreiding dan paraffine kaarsen door hun lagere brandpunt.

My Flame probeert de geuren van de kaarsen zoveel mogelijk met essentiële oliën te verkrijgen, bij een aantal kaarsen is het een combinatie van essentiële olie en parfumolie.

Wij werken samen met een gerenommeerd parfumhuis in Frankrijk. De geuren zijn met zorg door ons samengesteld en van hoge kwaliteit. Van onze kaarsen krijg je geen hoofdpijn :-).

Was gemorst? Geen probleem!
Ben je een beetje onhandig geweest en heb je was gemorst? Geen zorgen! Met paraffine kaarsen ben je wellicht gewend de was er met een mes of iets dergelijks af te schrapen en zodoende het desbetreffende oppervlak verder te beschadigen. Met natuurlijke kaarsen gemaakt van sojawas kan je gewoon met warm water en zeep van het oppervlak verwijderen.

Volledig opbranden van de kaars
Sojakaarsen branden volledig op. Houd er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot aan de rand van het glas. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee.

Daarnaast kan je het glas van de kaars makkelijk schoonmaken (ook vaatwasser bestendig) zodat je het glas de volgende keer bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een lekker drankje ;-). Bij paraffine kaarsen blijft er vaak veel was over in het glas en zal je de was nooit volledig uit het glas kunnen krijgen, zonde!

* Wetenschappelijk bewezen

© 2019 - 2022 CrazyDaisy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel